VIDEO! Accident cu daună totală! Victime - două asistente medicale!

 Accident cu daună totală! Victime - două asistente medicale! Panică la intrarea în PItești! Un autoturism s-a răsturnat din cauza neadaptării vitezei.

Doua asistente medicale de la Spitalul Judetean din Arges au ajuns azi la urgenta in alta calitate decat aceea din fiecare zi de lucru. Ele au tras o sperietura sora cu moartea dupa ce s-au rasturnat cu masina in care se aflau. S-a intamplat la iesirea dinspre Autostrada A1 catre municipiul Pitesti, în zona Podul Viilor.

VIDEO

In masina erau doua femei, de 40 si 25 de ani care mergeau la serviciu, la spitalul din Pitesti. Pentru ca intarziasera, soferita mergea cu viteza si in momentul in care a vrut sa iasa de pe A1 nu a mai putut stapani masina si a intrat in glisiere, iar apoi autoturismul s-a rasturnat de cateva ori. Desi bulversate, au sunat la 112 si au anuntat ca sunt ranite nu pot iesi din masina care este rasturnata.

Descarcerarea ajunsa la fata locului nu a mai intervenit insa pentru ca un sofer de tir le-a ajutat sa iasa. Doua ambulante de la SAJ, una de la SMURD si un echipaj cu apa si spuma au ajuns la fata locului. Ambele femei au fost duse la spital, pe picioare.

Victimele au politraumatisme, dar sunt conştiente si vor fi supuse unor investigatii suplimentare. Din cauza accidentului traficul rutier dinspre A1 spre Pitesti a fost deviat cu 6 kilometri de catre angajatii de la drumuri.

Desi ranite, asistentele sunt multumite ca au scapat cu viata. Politia a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa. Masina are dauna totala.