(video exclusiv) Elev rănit în curtea școlii - Vedeți aici declarațiile martorilor!

UPDATE:

Copilul a ieșit din operație. Este stabil și conștient.

UPDATE:

Este vorba despre un elev de clasa a treia, care se afla la ora de sport.

Directoarea școlii din Merișani a povestit că în zona unde copilul s-a rănit, acum 7 ani, a existat un șantier unde a fost construit gardul instituției. Cel mai probabil, unele rămășițe de fier și ciment nu rămas în curtea școlii.

Directoarea școlii

Conform declarației Adinei Enescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie, elevul a fost adus la Pitești cu un echipaj de Ambulanță cu asistent. Băiatului i s-au recoltat probe de sânge, urmând să fie tranferat în sala de operații. 

Pe lângă medici, în sala de operație au urcat și pompierii, care se ocupă cu extragerea fierului.

Învățătoatea băiatului de 10 ani povestește că imaginea incidentul a fost groaznică. Fierul a pătruns în piciorul copilului prin talpa încălțămintei, ieșind prin șosetă.

În prima fază, elevul nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, adrenalina activându-se în corp. Martorii incidentului au fost nevoiți să sape în jurul bucății de beton pentru a o scoate din pământ. Conform declarației oferite de învățătoare, fierul nu se observa.

Băiatul a fost adus la spital cu tot cu bucata de ciment în care era înfipt fierul. Pompierii ISU  îi vor extrage bucata din metal chiar în sala de operație. Aceștia urcă, acum, împreună cu medicii, la secția de chirurgie cu tot echipament.

Copilul rănit are doar 10 ani. Fierul beton are dimensiunea de 6 mm grosime și provine de la o boltă de vie.

În acest moment, copilul este așteptat să ajungă la Spitalul de Pediatrie din Pitești, unde medicii vor încerca să-i extragă fierul din picior.

Cu puțin timp în urmă, echipajul de descarcerare a fost solicitat să intervină la Școala Merișani, unde un copil i-a intrat un fier beton în picior.

CITEȘTE ȘI ... Dr. Pletea - Făcut praf de o polițistă sub acoperire!


Ambulanța este deja la locul incidentului.