ACUM! Accident la Mărăcineni! A ajuns cu mașina în parapet!

UPDATE: Șoferul, din Mărăcineni, a fost testat cu aparatul etilotest și prezenta o alcoolemie de 0,88 mg alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost rănit ușor în incidentului

Cu puțin timp în urmă, un accident rutier s-a petrecut în zona firmei Orion, din Mărăcineni.
Traficul este aglomerat pe sensul de mers către Pitești și polițiștii vă recomandă prudență și răbdare, mai ales în condițiile unui carosabil umed.

Din primele informații, se pare că un șofer a pierdut controlul volanului, și în condițiile unui carosabil umed și vizibilitate redusă, a ajuns cu mașina în parapetele dintre benzi.

La fața locului au ajuns polițiștii, dar și o ambulanță, iar preventiv șoferul va fi testat cu aparatul etilotest.

Astfel, conducătorii auto sunt sfătuiţi să aiba un comportament responsabil, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum şi trafic şi să ia în calcul faptul că spaţiul de frânare creşte substanţial atunci când carosabilul este umed.

De asemenea, pe timpul călătoriei cu autovehiculul, şoferilor li se recomandă să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo, să păstreze o distanţă corespunzătoare în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante în trafic.

În condiţiile unui trafic aglomerat, precipitaţiile pot determina apariţia unor blocaje rutiere temporare. Păstraţi-vă calmul, nu uitaţi de politeţea rutieră şi nu blocaţi intersecţiile! Nu vă angajaţi în depăşirea unei coloane de autovehicule fără a avea o bună vizibilitate şi efectuaţi fiecare manevră în trafic, numai după o temeinică asigurare.

Sursa foto Info Trafic Pitești