UPDATE (video)! Copil proiectat din masină în urma unui accident! Va fi transferat la București!

UPDATE, Ora 16.20. Conform datelor oferite de Adina Enescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Pitești, copilul rănit este transportat cu o ambulanță SAJ la Spitalul Baltajar Arseni din capitală. Acolo, cel mic va avea parte de investigații de specialitate.

Copilul prezintă politraumatisme și un traumatism cranio-cerebral. Este echilibrat și stabil hemodinamic. A fost nevoie de sedarea copilului pentrua suporta durerile. Din fericire, nu a fost prezenta starea de comă.

 

UPDATE, Ora 13.55. Medicii de la Pediatrie iau în calcul transferarea copilului, cu ajutorul unui elicopter SMURD, către un spital din capitală.

UPDATE, Ora 13:15. Victimele din accidentul de la Mioveni au ajuns la unitățile mari de primiri urgențe din Pitești, respectiv copilul a fost preluat de UPU Pediatrie, iar mama acestuia de medicii de la UPU Spitalul Judetean.

UPDATE, Ora 12:50. Copilul a fost practic proiectat din masina, intr-o curte. Accidentul s-a petrecut dupa ce automobilul condus de un sofer de 20 de ani care se indrepta din Campulung catre Mioveni a incercat sa depăsească un tir, dar a iesit in afara carosabilului. In masina, se afla fratele acestuia de 14 ani care a fost cel mai grav ranit, mama tanarului (de asemenea, grav ranita) si un barbat. Revenim cu detalii.

VIDEO

NEWS. Ora 12:35. Cu puțin timp în urmă - în zona Bemo din Mioveni - s-a petrecut un accident grav.  
În urma accidentului, se pare că patru persoane sunt rănite,  printre care și un copil, cel mai grav dintre toți.
Două dintre victime au fost preluate de ambulațele SAJ, iar echipajul SMURD de la Detașamentul de Pompieri din Mioveni a preluat o victimă cu multiple traumatisme. Doi adulti primesc ingrijiri la fata locului. Revenim cu detalii.