UPDATE! Accident pe A1! Victimă descarcerată - Starea sa este gravă

UPDATE: Victima încarcerată era șoferul autoturismului, în vârstă de 62 de ani. Conform datelor oferite de ISU Argeș, bărbatul a fost descarcerat și transportat la Spitalul Județean. 

”Șoferul autoturismului era încarcerat. A fost descarcerat. Era conștient, dar confuz. A fost transportat la spital”, ne-a declarat purtătorului de cuvânt al ISU Argeș, Mădălina Epure.

Se pare că șoferul autoturismului, un bucureștean, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în glisiera de metal. În acest accident nu a fost implicat un tir, șoferul lovind doar glisiera autostrăzii.
Acesta se deplasa dinspre Pitești spre București.
Conform datelor oferite de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean, medicul Marius Pascu: ”Pacientul, care a fost încarcerat, prezintă politraumatisme, cu traumatism cranio-cerebral, cu contuzii hemoragice cerebrale, traumatism toracic cu fracturi costale și contuzie plumonară. În acest moment, bărbatul este internat la secția de Reanimare. Este relativ echilibrat, dar în continuare grav.”

Un accident rutier a avut loc pe A1, la km 109, sensul de mers spre București, între un tir și un autoturism. Din primele informații, o persoană se pare că este încarcerată.

La fața locului intervin o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.