VIDEO: ȘOC! 95 de pistoale găsite pe marginea drumului în Albota!

UPDATE: Conform comunicatului emis de Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș: La data de 11 martie a.c., polițiștii din Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase au recuperat 95 de pistoale, abandonate pe un câmp din vecinătatea comunei Cerbu, din județul Argeș. Pistoalele se află în custodia polițiștilor și urmează a fi expertizate pentru a se stabili dacă au fost sau nu folosite recent. Primele informații indică faptul pistoalele ar fi de tip neletal, însă încadrarea juridică exactă va fi stabilită tot în urma exepertizării. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea provenienței pistoalelor.”

UPDATE: Coletul continea 90 de pistoale neletate cu gaz. La fața locului a ajuns și un echipaj de pirotehniști, însă nu a fost nevoie de intervenția acestora.

Coletul, care conținea zeci de cuti cu pistoale, a fost găsit la 50-100 de drum.

Acum, polițiștii argeșeni au ridicat coletul suspect și l-au trimis la Pitești pentru inspecție.

Cu puțin timp în urmă, un bărbat a sunat la 112, după ce a găsit într-un colet aruncat pe marginea drumului și care continea un pistol.
Bărbatul a observat pe iarbă un colet și din curiozitate a deschis parchetul.
Incidentul se întâmplă în comuna Albota, pe DN65B.

La fata locului se deplasează politiștii, pompierii și un echipaj al departamentului de Protectie Civilă.