VIDEO: Banii și drogurile descoperite!  Mercedesul lui Alex Copil Bătrân - confiscat!

UPDATE ORA 20:50

Pe lângă cocaină și cei 3000 de euro, polițiștii au mai confiscat 3800 de lei, 3 telefoane mobile și ustensile folosite pentru proporționarea drogurilor. De asemenea, mașina lui Alexandru Mihăilescu, un Mercedes în valoare de aproximativ 70 000 de euro, a fost confiscată.
Alex Copil Bătrân, în vârstă de 40 de ani, este bănuit că din 2017 și până în prezent ar fi traficat cocaină pe raza județului Argeș și în municipiul București. 

Oamenii legii au efectuat 2 percheziții domiciliare în Pitești și Ștefănești, la locuințele acestuia.

„Astăzi, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au desfășurat o acțiune, pe raza municipiului Pitești, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 40 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Bărbatul este bănuit că, în perioada 2017 și până în prezent ar fi traficat cocaină pe raza județului Argeș și în municipiul București.

Pentru probarea activității infracționale, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Pitești și în orașul Ștefănești la locuințele bărbatului.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 20 grame de cocaină, 3 telefoane mobile, 3850 de lei și 3100 euro, precum și ustensile susceptibile a fi folosite pentru proporționarea drogurilor.

Asupra unui autoturism, în valoare de aproximativ 70.000 de euro a fost instituită măsura sechestrului asiguratoriu.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ ARGEȘ.
 

UPDATE ORA 18:40

Conform primelor informații, la momentul flagrantului, asupra lui Alexandru Mihăilescu s-au găsit 20 de grame de cocaină și aproximativ 4000 de euro.

Acțiune în forță a mascaților în această după-amiază, la Pitești. In urma cu aproximativ o oră, Alexandru Mihăilescu, cunoscut ca Alex Copil Bătrân, a fost ridicat de DIICOT și BCCOA pentru trafic de droguri în parcarea VIVO! Mall. A fost săltat de oamenii legii, în cadrul unei operațiuni care dura de ceva vreme, după ce a vândut droguri unui ofițer BCCOA sub acoperire. Se pare că Alex Copil Bătrân, unul dintre personajele cele mai "experimentate" și cu notorietate din lumea interlopă a Piteștiului, aflat de vreme bună în cercurile intime ale lui Adrian Mutu, vindea droguri cu precădere în București.

Asupra sa s-au gasit droguri și sume importante de bani, în euro.

Cazul este coordonat de DIICOT cu sprijinul structurilor specializate ale Politiei. Revenim cu amănunte.