VIDEO! 11 persoane implicate în accidentul din centrul Piteștiului! Ambulanța transporta ...

Din accident, au rezultat 6 victime: 2 copii și 4 adulti. Masina de ambulanță transporta pacienți pentru dializă. Din fericire, starea lor nu este foarte gravă, au primit îngrijiri medicale la fata locului si vor fi transportati catre spitale. - a declarat, la fata locului, medicul Tudor Ionescu, parte a echipei TIM care a intervenit.

UPDATE. Conform primelor date, accidentul produs la intersecția Bdului Republici cu str. Constantin Zărnescu s-ar datora șoferului unei Skoda Octavia care ar fi trecut pe roșu lovind din plin ambulanța BGS. În Skoda se aflau 4 persoane (un bărbat, o femeie și 2 fetițe), iar în Ambulanță se aflau 6 pacienți, plus șoferul.

VEZI AICI VIDEO !!!

UPDATE. Un adult și doi copii răniți în accident primesc acum îngrijirile medicale de urgență. Ambulanța BGS transporta pacienți în momentul accidentului. Echipajele de descarcerare nu vor opera, deoarece toate persoanele implicate în nefericitul eveniment au părăsit automobilele fără a fi nevoie de sistemele speciale. Revenim cu detalii.

VEZI VIDEO AICI !!!

VEZI VIDEO AICI !!!

Cu puțin timp în urmă, un accident rutier a avut loc în zona Teatrului Davila, din Pitești. Din primele informații, o ambulanță de dializă s-a răsturnat, iar o persoană este încarcerată. În afară de ambulanța BGS, mai este implicată o a doua masina.

ISU trimite un echipaj de descarcerare la fața locului și unul de Terapie Intensivă Mobilă. Revenim cu detalii.