(video) Desfășurare de forțe în cartierul Nord! Incendiu la Banca Transilvania

UPDATE:

Desfășurare de forțe în cartierul Nord, acolo unde cu puțin timp în urmă a izbucnit un incendiu la sediul bancii Transilvania, sediul fiind amplasat la parterul unui bloc de locuințe.


Polițiștii, pompierii, dar și reprezentanții băncii au pornit o anchetă pentru a identifica cauza incediului, act intenționat sau pură greșeală.


UPDATE:

Pompierii au ajuns la locul incendiului și au îndepartat pericolul. Se pare că pentru a intra la bancomat, accesul se face pe bază de cartelă. Cel mai probabil, un client a intrat în spațiul special și și-a aruncat țigara la coșul din interior.

La fața locului sunt prezenți pompierii, poliția și echipaje ale poliției locale, dar și reprezentanții băncii. Vor fi vizualizate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a vedea dacă incendiul a fost provocat intenționat sau din greșeală.

 

Cu puțin timp în urmă, un apel la 112 anunța că sucursala Transilvania din cartierul Nord al Piteștiului a fost cuprinsă de flăcări.
La locul socilitării intervin pompierii cu doua autospeciale si un echipaj SMURD.

Din primele informații, se pare că martorii au observat mult fum în zona holului de la intrare unde este amplasat bancomatul.