JUDECĂTORII AU DECIS! Agresorul sexual din strand - 30 de zile la puşcărie!

UPDATE MARŢI, 1 AUGUST, ORA 16:00 

În urmă cu câteva minute, instanţa de la Judecătoria Piteşti a admis cererea procurorilor în ceea ce-l priveşte pe Nicuşor Iordache şi l-au trimis în arest preventiv pentru 30 de zile, pentru agresiune sexuală:

"Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2 raportat la art. 223 alin. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului Iordache Nicuşor, cercetat pentru săvârşirea a două infracţiunii de agresiune sexuală, faptă prev. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. c C.pen. în condiţiile art. 38 alin. 1 C.p., pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01.08.2017 şi până la data de 30.08.2017, inclusiv. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 01.08.2017, ora 15:40.  - se arată în decizia judecătorilor piteşteni.

UPDATE ORA 00:20 - AGRESORUL A FOST BĂGAT DUPĂ GRATII!

După multe ore de audieri, timp în care a trebuit să explice anchetatorilor cum s-a petrecut incidentul şi de ce a ajuns să pipăie fetiţe de 10 ani, Nicuşor Iordache a fost băgat în arest, urmând să-şi petreacă noaptea la răcoare. Acuzat de agresiune sexuală, individul de 46 de ani a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore din partea procurorilor, urmând ca mâine să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

În timpul cercetărilor, agresorului i s-a testat şi nivelul alcoolemiei, în condiţiile în care se vedea de la o poştă că era băut. Testarea a relevat o concentraţie de alcool de 0,43 mg/l.

UPDATE ORA 18:00

Nicușor Iordache este bărbatul în vârstă de 46 de ani, pe care poliţiştii l-au săltat astăzi după ce două fetiţe au cerut ajutor, acuzând că individul a atins-o în mod indecent pe una dintre ele. Micuţa, o păpuşă blondă cu ochii ca marea în vârstă de doar 10 anişori, se afla împreună cu o prietenă la Bazinul Olimpic. Inocenţa fetiţelor a trezit, se pare, poftele animalice ale lui Nicuşor Iordache, care nu a mai ţinut cont de faptul că micuţa pe care a opus ochii i-ar fi putut fi fiică. Sub pretextul că ar vrea să le înveţe să înoate, individul şi-ar fi pus mâinile murdare pe trupul inocent al copilei de doar 10 ani. Speriate, fetele au alertat oamenii legii şi astfel individul a fost oprit înainte de a fi - poate - prea târziu. 

CITEȘTE ȘI ...  Accident mortal în Argeș- un bărbat și-a pierdut viața

 

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns, bărbatul a terorizat şi un grup de copii care se aflau în bazin şi cu care a vorbit folosind un limbaj ca la uşa cortului. 
Așa cum se poate observa și în VIDEO, individul era afumat bine, ceea ce nu reprezintă însă nicio scuză pentru fapta sa abominabilă!

VEZI VIDEO AICI !!! 

VEZI VIDEO AICI !!!

Nicuşor Iordache este angajat la Leoni, divorţat şi are un băiat. La o scurtă privire pe pagina sa de facebook, se poate observa activitatea destul de „interesantă” a acestuia, bărbatul pozând într-un veritabil Don Juan și fâcând parte din grupuri precum Nudism Costineşti, Swingers Constanţa, Întâlniri discrete cu fete şi băieţi, Socializare cu fete libertine etc.
Bărbatul este cercetat acum pentru agresiune sexuală. Pedeapsa se încadrează între 3 și 10 ani.

VEZI VIDEO AICI !!!

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş recomandă părinților să își supravegheze copiii, indiferent de locul în care se află, mai ales atunci când sunt în vacanță, atât în ștranduri, bazine, cât și în celelalte zone de agrement.

UPDATE ORA 17:10

Bărbatul acuzat că pipăia minore se află încă la audieri. Potrivit ultimelor informații, apelantul ar fi reclamat că o minoră încerca să învețe să înoate, iar bărbatul ar fi atins-o. 

Astăzi, agenții Poliției Locale au reținut și transportat la Secția 1 de Poliție Pitești, un bărbat bănuit că ar fi pipăit mai multe fetițe. Totul s-ar fi petrecut în Ștrand, zona Bazinului Olimpic din Pitești. Totodată, pe lângă pipăit, se pare că invididul le vorbea vulgar minorilor.

Copiii au alertat polițiștii locali care se aflau în zonă, în momentul respectiv.

Bărbatul este audiat în aceste momente.