(video) UPDATE! Bărbat lovit de Săgeata Albastră s-a stins!

UPDATE:

Bărbatul lovit de tren, astăzi după amiază, a decedat în urmă cu câteva minute. Acesta locuia în localitatea unde s-a întâmplat tragicul incident.

UPDATE:

Trenul IR 1893 se deplasa pe ruta București - Craiova. Cursa s-a oprit la Stolnici, din cauza accidentului traficul feroviar fiind blocat o oră și jumătate. Mecanicul locomotivei, în vârstă de 48 de ani, a povestit  anchetatorilor că bărbatul statea așezat în fund pe linia de cale ferată. Acesta a claxonat, a încetinit, a efectuat toate operațiunile pentru a evita accidentul. Bărbatul s-a ridicat, dar nu a reușit să se salveze. A fost lovit de tren și aruncat în fața șinelor.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE:

Bărbatul lovit de tren este politraumatizat. Nu este conștient, dar prezintă funcții vitale. Barbatul de aproximativ 80 de ani a fost preluat de ambulanța SAJ în care se afla și un medic de pe echipajul de terapie intensivă mobilă. Victima este intubata si ventilata mecanic. Acesta a ajuns la Spitalul Județean Argeș.

Cu puțin timp în urmă, în comuna Stolnici, a avut loc un accident feroviar.
Din primele informații, un bărbat este rănit, după ce a fost lovit de un tren Săgeata Albastră.
Norocul acestuia a fost că trenul mai avea doar un kilometru până la intrarea în gară și nu circula cu viteză.

La locul incidentului a fost solicitată o ambulanță de la SAJ și o autospecială ISU, dar și un echipaj de terapie intensivă mobilă.