UPDATE! S-a spâzurat în grădina casei -  A fost găsit de fratele concubinei sale!

UPDATE:  Bărbatul a fost găsit atârnând de un copac în grădina gospodăriei de către fratele concubinei sale, la foarte puțin timp după ce s-a spânzurat.
La sosirea medicilor, victima era conștientă și fără urme vizibile în jurul gâtului. 
Familia povestește că, întradevăr, bărbatul și concubina sa mai aveau diverse discuții contradictorii, dar nu atât de grave încât să-l trimită pe bărbat la moarte.
Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Argeș, unde i se vor administra calmante. În cursul acestor zile, victima va fi consiliată de catre un medic specialist.


 

Un bărbat din comuna Suseni este, în acest moment, transportat de urgenta la spital.
Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit spânzurat. Din fericire, acesta a fost găsit la scurt timp după ce a încercat să se omoare si i-au fost aplicate manevre de resuscitare, făra a se putea spune cu exactitate la acest moment daca barbatul va fi salvat. Momentan, nu se cunosc motivele acestui gest necugetat. Sinucigasul nu a lăsat bilet de adio.

Este cunsocut în comună ca fiind un om civilizat, despre care nu s-a auzit ca ar fi creat sau ca ar avea ceva probleme. Traia de foarte multi ani in concubinaj cu o femeie și lucreaza ca sofer.

 

CITITI SI...  AJUTOR! Tânără de 17 ani dispărută de 6 zile! Anunțați Poliția!

 

Având în vedere astfel de situații disperate, reamintim că persoanele ajunse în pragul sinuciderii pot beneficia de sprijin, de consiliere și se pot salva din ispita unui gest final cu ajutorul unor structuri specializate.
O astfel de structură este Alianța Română de Prevenție a Suicidului, unde oamenii pot cere ajutor gratuit, fiind consiliați de psihologi.
Numărul de telefon, unde se apelează gratuit, este 0800 801 200 ( Alianța Română de Prevenție a Suicidului) sau 116 123 fără prefix (Spitalul Alexandru Obregia).