UPDATE! Ciobanul din munţi a fost coborât!

Ion Sănduloiu a postat astăzi pe pagina sa de socializare galeria foto de intervenția salvamontiștilor. Din păcate ciobanul de 56 de ani și-a pierdut viața, iar salvatorii săi nu au mai putut face nimic. Pentru salvarea ciobanului s-a solicitat și un elicopter, însă condițiile meteo nefavorabile au obligat ca elicopterul să rămână la sol.

Salvarea a fost imposibilă din cauza vremii, salvatorii fiind prinși de o  furtuna pe creasta cu grindina si fulgere. Trupul neînsuflețit al ciobanului a fost coborît, într-un final, și preluat de medicii legiști.

Ciobanul de 56 de ani din Godeni, care a solicitat astăzi intervenţia salvamontiştilor, a decedat în drum spre spital. Se pare că Gheorghe Palaghiu avea probleme cardiace, iar inima nu i-a mai rezistat. Cu o zi în urmă, bărbatul a băut mai mult de un litru de cafea, aceasta putând fi una dintre cauzele decesului.

Misiune dificilă pentru salvamontiştii argeşeni! Un cioban de 56 de ani, Gheorghe Palaghiu din Godeni, este coborât în aceste momente din zona Netotu de către 4 salvamontişti de la Nucşoara. Se pare că bărbatul a băut un litru de cafea, din această cauză simţindu-se foarte rău.
La coborâre, la baza muntelui, îl va prelua o ambulanţă şi îl va duce la spital. Coborârea cu ciobanul pe targă va dura minim 4 ore, conform salvamontiştilor. La faţa locului se află şi doi jandarmi, potrivit şefului Serviciului Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu.