(foto-video)UPDATE: Fiul unui profesor din Argeș, înjunghiat! Autorul se află la secție!

UPDATE: Din ultimele informații primite, se pare că bărbatul care și-a agresat prietenul a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de omor.

UPDATE: Din informațiile primite, se pare că, victima, în vârstă de 41 de ani, este fiul profesorului de matematică Peligrad, care din nefericire, a ajuns la spital în stare gravă, cu traumatism cranio-facial, multiple lovituri și leziuni intense.

În cursul nopții, victima, a băut împreună cu agresorul, în vârstă de 53 de ani, însoțiți de o vecină, care ar fi consumat alcool cu cei doi, pana la orele 22:00. Spre dimineață, vecinii au auzit scandal și au sunat la 112. Ușa a fost spartă, iar victima a fost găsită în comă, baltă de sânge.
 
În aceste momente, autorul incidentului, se află la Secția 3. Acesta se va  alege cu dosar penal pentru tentativa de omor.

 

În cursul acestei dimineți, în cartierul Razboieni, a avut loc un conflict spontan între 3 bărbați. Incidentul s-a petrecut într-un apartament si a fost generat, cel mai probabil, de consumul excesiv de alcool. 

Din informațiile primite, se pare că un bărbat  de 30 de ani a ajuns la spital in stare de coma, cu multiple leziuni și tăieturi. 

Vezi video cu agresorul aici...VIDEO!

 VIDEO!

VIDEO!

VIDEO!

În aceste momente, se fac cercetări, pentru a se stabili exact ce s-a intamplat. Unul dintre ceilalti doi barbati se afla deja la audieri, in vreme ce al treilea este cautat de politisti. Va reamintim ca, aseara, un conflict identic s-a desfasurat la Izvoru, unde trei cetateni au baut mai mult decat era cazul si s-au incaierat din cauza unei femei. Un barbat a ajuns la Spitalul Costesti cu gatul taiat.

Citiți și... TRAGEDIE! Tânăr strivit într-un accident! ȘI-A PRESIMȚIT MOARTEA