Cazul bebeluşului găsit mort în pungă: Decesul s-a produs prin asfixiere

Update 13 noiembrie

A sosit rezultatul necropsiei în cazul bebelușului găsit mort în curtea unei firme din Topoloveni, după ce a fost lăsat într-o pungă.

Necropsia arată cu exactitate că bebelușul s-a născut viu, dar a murit prin asfixiere. Anchetatorii vor stabili în ce împrejurări s-a produs decesul.

Mama nou-născutului este și acum internată la psihiatrie.


 

Update

Conform ultimelor informații transmise de Biroul de Presă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, femeia de 35 de ani, din Bogați, ar fi născut la termen în noaptea de 8 spre 9 noiembrie, iar apoi și-a abandonat copilul.

Oamenii legii au întocmit  dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă. 

De asemenea, se pare că bebelușul nu prezenta urme de violență. Urmează ca necropsia să stabilească din ce cauză a murit copilul.

Femeia a fost dusă la spital pentru o examinare medicală. Ea va trebui să explice anchetatorilor de ce și-a abandonat copilul nou-născut și în ce circumstanțe a avut loc nefericitul eveniment.


 

Descoperire macabră în această după-amiază. Un nou-născut a fost găsit mort în curtea unei firme din Topoloveni. Bebelușul a fost lăsat într-o pungă și aruncat.

Potrivit anchetatorilor, se pare că o femeie care lucra la firma respectivă ar fi suspectă în acest caz. Angajata de 35 de ani a fost însărcinată, însă nimeni nu știe dacă a avut loc o naștere sau ce s-a întâmplat cu copilul acesteia. Femeia va fi condusă la audieri.

Revenim.