(video) Alertă financiară! Un camion cu ouă s-a răsturnat lângă Pitești!

UPDATE ora 10:00

Un camion plin cu oua s-a răsturnat în această dimineață lângă Pitești. Șoferul mergea din Olt către București, iar la ieșirea de pe Drumul Național 65 Pitești - Slatina, într-o curbă abordată cu viteza, mașina s-a răsturnat. Șoferul nu a pățit nimic, a tras doar o sperietura zdravănă.

De necrezut, din întreaga marfa aflată în mașină, doar câteva cartoane cu oua s-au spart. Din cauza incidentului traficul s-a desfășurat cu dificultate, asta până când o mașină specială a tras camionul în afara străzii. Șoferul așteaptă acum o altă mașină pentru a muta produsele și a pleca spre destinație.


 

NEWS ora 08:14

Cu puțin timp în urmă, în sensul giratoriu din zona Baumax, pe DN 65, un camion s-a răsturnat. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime. Camionul este răsturnat pe carosabil, blocând un sens de mers.

În același timp, în zona Spitalului Militar, două autoturisme s-au ciocnit. Evenimentul rutier este fără victime.

În această dimineață, șoferii se luptă cu o ceață densă pe drumurile din județ. Vizibilitatea este redusă, motiv pentru care vă rugăm - prudență!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră traficul se desfăşoară îngreunat, în condiţii de ceaţă densă, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti. Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere nedorite, polițiștii sfătuiesc pe conducătorii auto care se deplasează în astfel de zone să manifeste prudenţă sporită la volan, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să evite efectuarea unor manevre riscante în trafic.