VIDEO! ANIMAŢIE GRAFICĂ ACCIDENT! CARAMBOL ÎN ARGEŞ! 12 VICTIME AU SUPRAVIEŢUIT CA PRIN MINUNE!

ANIMAŢIE GRAFICĂ ACCIDENT CLICK AICI! 

 

COMUNICAT ISU ARGEȘ: Deși inițial au fost anunțate două victime încarcerate, la locul evenimentului, forțele de intervenție au găsit șase persoane rănite ușor, care au fost transportate la spital. Ulterior, alte șapte persoane implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului. Nu a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare.

UPDATE ORA 12:30: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în jurul orei 12:00, în judeţul Argeş, traficul rutier a fost reluat pe ambele benzi pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona Bascov - Valea Ursului, la kilometrul 124. Circulaţia a fost întreruptă în ambele sensuri în această dimineaţă, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule (un autocar, un autotren şi trei autoturisme), apoi s-a desfăşurat alternativ. Autotrenul şi autocarul au fost scoase în afara părţii carosabile, urmând ca în scurt timp să fie ridicate şi autoturismele (de pe marginea drumului).

Pe tronsonul Bascov - Drăganu încă se circulă în coloană, nu numai ca urmare a accidentului, ci şi pentru că în zona Drăganu se execută lucrări la carosabil.

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 9:40, în judeţul Argeş, traficul rutier a fost reluat pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona Bascov - Valea Ursului, la kilometrul 124.

UPDATE: În această dimineață, pe DN7, Pitești - Râmnicu Vâlcea, în comuna argeșeană Bascov, s-a produs un grav accident rutier care s-a soldat cu 12 victime, care din fericire, nu sunt grav rănite, doar patru fiind transportate la spital. În impact au fost implicate trei mașini, două tiruri și un autocar. Mașinile au fost făcute praf și numai o minune a făcut ca victimele să scape cu viață.

Șoferul unui tir nu a păstrat distanța față de mașinile din față, trei autoturisme, pe care le-a lovit și le-a făcut armonică, după care acestea au intrat într-un tir care mergea regulamentar în coloană. Speriat, șoferul tirului a tras în stânga de volan și a intrat pe contrasens, acolo unde a lovit frontal un autocar în care se aflau 26 de oameni care mergeau la un team building la Turda.

Tirul era încărcat cu butelii pline cu propan și a fost pericol de explozie. Din fericire niciuna nu s-a desprins altfel ar fi fost un adevărat dezastru.

ORA 8:00 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (8:00), în judeţul Argeş, traficul rutier este întrerupt pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona Bascov - Valea Ursului, la kilometrul 124, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate cinci autovehicule (un autocar, un autotren şi trei autoturisme). Nu se cunosc, în acest moment, împrejurările producerii evenimentului. Partea carosabilă este umedă.

In urma cu putin timp în zona Valea Ursului, s-a produs un accident rutier ce a implicat trei masini, un tir si un autocar. Potrivit purtatorului de cuvant al politiei Arges,  accidentul s-a soldat cu patru victime, insa starea acestora nu este grava. La fata locului se deplaseaza echipaje ale politiei, doua ambulante SMURD, o ambulanta de prim ajutor si o autospeciala cu apa si spuma. Traficul este complet blocat pe DN7, Pitesti - Ramnicu Valcea.

Foto: INFO TRAFIC PITESTI