ACUM! Colet suspect în Pitești!

UPDATE:

Trafic dat peste cap azi in centrul municipiului Pitesti. Un geamantan suspect a fost văzut de un trecător pe trotuar la aproximativ 50 de metri se sediul Inspectoratului de Politie din Arges. Omul a sunat la 112, iar autoritatile s-au mobilizat; au blocat doua străzi atât pentru masini cât si pentru trecători. Pirotehniștii au constatat ca e vorba despre o geanta de voiaj de dimensiuni normale, de aproximativ 50/70 cm, un geamantan de vacanta, care a trezit suspiciuni și, in consecință, au aplicat procedurile ca in cazul coletelor suspecte. După aproape o oră, geanta fost desfăcută și s-a dovedit că era goală, deci alarma falsa.

Un cetățean a sunat la 112 pentru a anunta ca a gasit o valiza suspectă pe strada Victoriei, în apropiere de sediul IPJ Argeș. La fața locului au ajuns imediat pirotehnistii, strada fiind blocat pentru ca vietile trecătorilor să nu fie puse în pericol.

CITEȘTE ȘI ... Interlop argeșean, urmărit internaţional, prins după ce a venit acasă de Crăciun


În acest moment, se verifică continutul valizei.

CITEȘTE ȘI ... Alertă cu bombă în parcare la Carrefour de la un ... electrician

Reamintim că, în luna septembrie, în centrul municipiului Pitești (zona KFC) a fost descoperită o altă valiză suspectă. Specialiștii au împrejmuit locul, din fericire dovedindu-se a fi doar o valiză goală.
 

Revenim!

Sursa foto Info Trafic Pitesti