ACUM! Descinderi cu mascați în Pitești și alte 6 zone din țară - Evaziune fiscală și spălare de bani

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 19 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Constanţa, Sibiu, Ialomiţa şi Argeş, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălarea banilor.


Conform comunicatului emis de Poliția Română: ”în perioada 2012 – 2016, administratori ai mai multor societăţi comerciale, au înregistrat fictiv achiziţii de bunuri, în valoare de 15.000.000 de lei, documentele justificative în cauză fiind emise de entităţi comerciale ce prezintă caracteristicile unor societăţi de tip fantomă.”

În județul nostru, trei persoane de cetățenie turcă sunt în vizorul autorităților. Oamenii legii au descins la un magazin din zona Târgu din Vale și la două domicilii din cartierul Tudor Vladimirescu.

Prejudiciul este estimat la 6.150.000 de lei. Mai multe persoane vor fi conduse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 5.