ACUM! Două accidente cu VICTIME -în Argeș!

UPDATE:  La Câmpulung, accidentul a avut loc la intrarea în municipiu. Un Golf 5, condus de un bărbat de 74 de ani din Schitu Golești, care circula dinspre Schitu spre Câmpulung, a ajuns pe contrasens, după ce șoferul acestuia nu a adaptat viteza într-o curbă. Aici, Golful a lovit o dubă, la volanul căreia se află un bărbat de 62 de ani din Lerești. În urma impactului, vehiculele au fost grav avariate. Pasagerul din dubă, în vârstă de 37 de ani din Lerești, a suferit răni ușoare la genunchi(contuzii). Din primele informații, pentru producerea accidentului din Prundu de vină se face șoferul unui Logan, în vârstă de 67 de ani din Pitești. Acesta a lovit din spate cu mașina un Ford, la volanul căruia se afla o șoferiță în vârstă de 45 de ani. În urma impactului, Fordul a fost proiectat în intersecție, unde a fost lovit de un SUV condus de un cetățean francez. Pe lângă pagubele materiale, reamintim că șoferița s-a ales cu fractură de piramidă nazală ( nasul spart), aceasta fiind transportată la spital. Polițiștii au întocmit dosare penale.

UPDATE:  În urma accidentului din Prundu, o femeie de 45 de ani este ranită. Are traumatism cranio facial. A primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, iar acum este transportată la Spitalul Județean Argeș, pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Cu puțin timp în urmă, două accidente s-au petrecut în Argeș. Unul dintre ele a avut loc în comuna Schitu Golești, acolo unde două mașini s-au ciocnit, iar o persoană a fost rănită, iar celalalt a avut loc în cartierul piteștean Prundu, unde tot două autoturisme au fost implicate, iar o persoană a suferit în urma accidentului. În ambele cazuri, victimele primesc în aceste momente îngrijiri medicale din partea medicilor de pe ambulanță prezenți la fața locului. Pentru a stabili care sunt cauzele, polițiștii fac cercetări în ambele cazuri. Vom reveni!

FOTO: Info Trafic Pitești