(video) Un argeșean și-a ambalat mașina până a dat foc la vegetația din jur!

UPDATE: Se pare că bărbatul din comuna Oarja intenționa să ajungă la terenul său, iar pentru a ajunge la locul stabilit, argeșeanul a traversat o miriște. Traversând a rămas înțepenit cu autoturismul într-o groapă.

A ambalat atât de tare motorul încat tulpinile uscate ale cerealelor au luat foc, prin frecare cu rotile autoturismului. Incendiul s-a extins rapid, iar flacarile au cuprins și masina. 

Cei 10 pompieri sosiți la fata locului cu doua autospeciale au luptat aproape 3 ore ca sa stinga focul.

UPDATE: În urma incendiului s-au constat următoarele lucruri: au ars autoturismul  în proporție de 80% și aproximativ 5 ha de miriște. Cauza probabilă a incendiul fiind efectul termic și scurgerile de lichide combustibile.

Această intervenție a durat circa 3 ore.

Cu puțin timp în urmă, în localitatea Oarja, un proprietar a intrat pe propriul teren și a provocat un incendiu de vegetație. Se pare că bărbatul și-a ambalat mașina, marca Logan, până a încins motorul, iar automobilul a luat foc. La fel și vegetația. La fața locului intervine o autospecială cu apă și spumă. Revenim cu informații!

Vezi... VIDEO! 

            VIDEO!

            VIDEO!

Citește și...UPDATE! 6 victime in accident, din care 2 copii! Femeie incarcerata!

 

În paralel, se intervine la un alt incendiu de vegetație în nordul județului, acest tip de evenimente ținând agenda zilnică a echipajelor de pompieri în ultima perioadă, în ciuda numeroaselor avertismente lansate de ISU cu privire la măsurile pe care populația ar trebui să le ia pentru a preveni pericolul sezonier al incendiilor de vegetație.