(video) Reținut pentru 30 de zile! A înfipt o surubelniță în ochii unui angajat și a rănit alți 2 oameni

UPDATE:

Barbatul de 23 de ani, autor al agresiunii de pe strada Cuza Vodă-Pitesti, a primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile de la Tribunalul Arges.

UPDATE: 

Barbatul de 23 de ani, autor al agresiunii de pe strada Cuza Vodă-Pitesti, fata de cele doua persoane, a fost retinut pentru 24 de ore, sub aspectul infractiunii de tentativa de omor calificat.

 

CITEȘTE ȘI .... Anunț de ultimă oră de la CNAS! Cardurile de sănătate vor fi schimbate

UPDATE:   Incidentul avut loc lângă o casă părăsită din Pitești, locuită de ani buni de oameni fără adăpost. Un tânăr de 23 de ani se certa cu femeia cu care trăiește, iar zarva lor a deranjat vecinii, printre care și pe angajații unei pizzerii. Unul dintre angajați s-a dus la oamenii străzii să îi calmeze. A fost atacat de tânărul recalcitrant. Acesta i-a înfipt lui o șurubelnița in ochi, iar femeii de câteva ori in picior. Exista și o a treia victima, un alt barbat fara adăpost, înțepat și el in picior. Angajatul pizzeriei și femeia au ajuns la spital cu două ambulanțe. Tânărul a fost luat de poliție și acum se află la audieri. În funcție de rănile victimelor se va face și încadrarea, fie lovire și alte violențe fie vătămare corporală.

CITEȘTE ȘI ... ACUM! Perchetii in Arges! 9 persoane la audieri

 

UPDATE:   Din primele informații, este vorba despre o ceartă între aurolaci. O femeie și un bărbat s-au certat, a intervenit altul cu un cuțit, iar primul (agresorul gelos) s-a răzbunat, folosind o șurubelniță cu care i-ar fi rănit pe cei doi.

UPDATE: Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă a acordat îngrijiri și a transportat la spital o femeie cu plagă înjunghiată la nivelul piciorului stâng, abdomen și zona toracică. Cealaltă persoană a fost preluată de catre un echipaj SAJ.

UPDATE: Cele două persoane sunt stabile, conștiente, și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. cu două ambulanțe, una de Terapie Intensivă Mobilă, iar cealaltă a SAJ Argeș.

Echipaje medicale, dar și polițiștii au fost chemați să intervină pe strada Cuza Vodă din Pitești, acolo unde două persoane ar fi înjunghiată. 
Deocamdată nu se știu condițiile în care s-a petrecut incidentul.