Ancheta penală în cazul elevului de clasa zero operat de urgenţă! Filmări la școală...

UPDATE 14 septembrie, ora 16:30:

Directoarea Şcolii de la Costeşti declară că în acest caz a fost deschisă o anchetă internă, vizaţi fiind profesorii de serviciu şi învăţătoarea elevului rănit.

Învăţătoarea l-a găsit pe băiat într-o stare bună, dar acuzând dureri de burtă. Conducerea şcolii afirmă că cadrul didactiv nu a anunţat pe nimeni, crezând că este doar un simplu simtom.

Nu a considerat necesar, nevăzându-l într-o stare gravă… Nu plângea. Atât a spus copilul, că îl doare burtica.  - declară conducerea şcolii.

După o oră, învăţătoarea l-a trimis pe elev, împreună cu o colegă de bancă, la cabinetul medical. Aici, medicul şcolar nu se afla în cabinet, fiind prezent la o altă unitate şcolară.

VIDEO - Directoarea şcolii de la Costeşti povesteşte ce s-a întâmplat

În acest moment, copilul este internat la Secţia de Terapie Intensivă, cu stare general bună. Diagnosticul primit este de abdomen acut, un diagnostic grav pentru vârsta sa fragedă.

VIDEO - Declaraţia medicului: Copilul este stabil!

UPDATE 14 septembrie, ora 11:30:

Sesizaţi de medicii Spitalului de Pediatrie, oamenii legii au ajuns la şcoala unde s-a petrecut incidentul dintre cei doi elevi. Poliţiştii au luat declaraţii de la părinţii copiilor, dar şi de la cadrele didactice pentru a vedea cum s-a petrecut incidentul.

VIDEO - Vedeţi aici zona în care s-a petrecut incidentul

În aces caz, s-a deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

VIDEO - Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş

 

UPDATE ora 20:48

"Pacientul, un copil de 7 ani și cinci luni, s-a prezentat la noi cu durere abdominală și urină cu sânge. Spune că a căzut pe scari. A suferit o intervenție chirurgicală, pentru că se impunea in cazul lui. A fost diagnosticat cu traumatism renal. Colegii mei au ieșit din blocul operator. Băiețelul este stabil hemodinamic și respirator. Acum se afla pe secția de Terapie Intensivă, sub efect anestezic", a declarat, pentru Sursa ta, Adina Enescu, purtător de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Pitești.

INFO ora 20:15

Ceea ce se anunța a fi o simplă îmbrânceală la școală s-a transformat în această seară într-o urgență medicală pentru un copil din Argeș abia intrat în clasa zero. Acesta a fost impins astăzi de un coleg și a căzut, lovindu-se cu abdomenul de marginea unor trepte. După ce a ajuns acasă, starea copilului s-a deteriorat constant, ceea ce a determinat transportarea lui la Spitalul de Pediatrie din Pitești. După primele verificări, medicii au dispus, cu puțin timp în urmă, intrarea de urgență a micuțului în sala de operații. Nu se cunosc deocamdată mai multe detalii despre diagnostic.

CITITI SI... GĂSIȚI-L pe nemernic! A vrut să o violeze în stradă! Poliția publică VIDEO și cere implicarea noastră!