O țigară a fost scânteia exploziei din Pitești!

UPDATE: Conform datelor ISU Argeș, o țigară aprinsă a reprezentat scântea exploziei de aseara din cartierul Trivale. Reamintim că explozia nu a fost urmată de un incendiu.

Singura victimă a fost un bărbat care lucra la renovarea apartamentului. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a suferit arsuri de gradul II și III pe faţă şi mâini, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Primele verificări au indicat faptul că explozia nu a afectat structura de rezistenţă a imobilului şi nici celelalte apartamente.

Din primele cercetări, se pare că deflagraţia a fost provocată de o acumulare de gaze.

Explozia s-a produs într-un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc din zona Calea Drăgăşani. Pompierii au intervenit o autospecială cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD.

În urmă cu puţin timp, în cartierul Trivale din Piteşti, a avut loc o explozie la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de pe Calea Drăgăşani. Doi fraţi care lucrau la renovarea apartamentului respectiv au fost victimele exploziei care din fericire nu a fost urmată de un incendiu. Explozia s-a produs datorită acumulării de gaze. Unul dintre ei a fost rănit şi prezintă arsuri la față și mâini.

A fost preluat de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență. La fața locului a intervenit și un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș. 

foto: info trafic pitesti