(video) DRAMATIC: „Am vrut să mor!” Starea femeii care a ars de vie este ...

UPDATE ORA 12:00

Femeia care și-a dat foc a fost adusă la Spitalul Județean Argeș. În aceste momente, este conștientă și stabilă, gravitatea reprezentând-o întinderea mare a arsurilor de gradul I, II și III. Femeia a avut o discuție cu un psihiatru, dar și cu familia ei, cărora le-a spus că a vrut să moară. 

VEZI VIDEO CU STAREA DE SĂNĂTATE A FEMEII !!!

VEZI VIDEO: FEMEIA ARSĂ ADUSĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN !!!

UPDATE ORA 08:30

Femeia din Arefu care și-a dat foc în această dimineață are o poveste de viață incredibilă! În urmă cu câteva luni, în timp ce se deplasa către serviciu, femeii i s-a făcut rău în maxi-taxi, suferind un accident vascular cerebral. Ulterior, a aflat că are o tumoare pe creier. Aceasta a fost operată și se pare că medicul i-ar fi spus că în urma intervenției ar putea avea anumite tulburări de comportament. 

În această dimineață, femeia a plecat de acasă, ajungând în curtea unei rude, acolo unde și-a dat foc. Când nu a mai suportat durerile, s-a aruncat într-un lac din apropiere. Aceasta a fost găsită și scoasă din lac de către soțul ei. 

Femeia are arsuri pe 70% din suprafața corpului. O ambulanță SAJ a transportat-o de urgență la spitalul din Curtea de Argeș.  

Femeia locuia împreună cu soțul și copilul ei. 

Cu puțin timp în urmă, un apel la 122 anunța că o femeie de 49 de ani,  din comuna Arefu, și -a dat foc.  O ambulanță SAJ se deplasează la fata locului pentru a -i acorda primul ajutor femeii. 

Din primele informații, aceasta este conștientă.