UPDATE (foto - video): ACCIDENT GRAV lângă Metropol, victimă scoasă dintre fiare!

 UPDATE: H. P., în vârstă de 79 de ani din Pitești, ieșea de pe aleea de acces către blocul 87 la volanul unui Logan către strada principală.
Acesta nu a respectat indicatorul cedează trecerea, iar Loganul a intrat în coliziune cu un BMW. La volanul BMW se afla D. M., în vârstă de 18 ani, din Pitești, acesta neavând experiență necesară, în ale șoferiei.

În urma impactului dintre cele două mașini, una s-a răsturnat. Ambii șoferi au fost raniti și au ajuns la spital. Desi a fost solicitată descarcerarea, pompierii nu au intervenit la scoaterea victimelor din mașini. "La fata locului au fost trimise un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj Smurd de prim ajutor și autospeciala de descarcerare. Nu a fost nevoie ca victimele (doi bărbați)să fie descarcerate de colegii mei. Ambele persoane au fost găsite conștiente și au fost transportate la Spitalul Județean Argeș", a declarat Mădălina Epure, purtător de cuvânt al ISU Argeș.

Șoferul Loganului prezintă traumatism cranio cerebral minor, leziuni la mâna dreaptă și la torace, iar șoferul BMW are un hematom la mână.

 

Cu puțin timp în urmă, un accident rutier a fost petrecut în centrul orașului, chiar langă sediul PSD, la intrare străduței de la Metropol, între o Dacia Logan și un BMW al cărui șofer se pare că era începator.

Loganul s-a răsturnat, iar șoferul a fost cu greu scos din mașină, de către pompieri.

În aceste momente, victima se află în drum către spital.

Sursa foto: info trafic pitești