UPDATE: Femeia căzută de la etajul III, in stare gravă - s-a aflat motivul...

UPDATE - ora 10.00: In urma cercerărilor efectuate de Poliție, se pare că femeia se afla in vizită la fiica sa și se apucase să strângă niște rufe intinse pe sârma exterioară a balconului. Aceasta s-a intins și s-a dezechilibrat, astfel căzând de la etaj. Din fericire, căderea i-a mai fost atenuată de sârmele intinse la balcoanele etajelor inferioare. 

Starea femeii este in continuare foarte gravă, dar stabilă. In fișa de internare a fost diagnosticată cu pneumotorax, traumatism toracic pe partea stângă, traumatism de coloană lombară, de bazin și fractură femurală. In continuare, medicii rămân rezervati față de cum va evolua starea femeii.

 

UPDATE - ora 02.10: In urma căderii de la inălțime, femeia a ajuns la Unitatea de primiri Urgențe a Spitalului Județean, in stare de comă. Conform protocolului s-au exercitat manevre de resuscitare, insă medicii sunt foarte rezervați cu privire la șansele de supraviețuire. 

Cu puțin timp in urmă, cartierul Prundu a fost trezit de sirene. O femeie, in vârstă de 49 de ani, a căzut de la etajul 3 al blocului A21, de pe strada Lânăriei. Aceasta a fost preluată de ambulanță și nu se cunoaște cu exactitate stare in care se află.

In  aceste momente, poliția se află la fața locului și audiază vecinii, pentru a se lămuri circumstanțele in care s-a intâmplat tragedia, luându-se in calcul și ipoteza că femeia  ar fi fost aruncată de la etaj.