Update: La 18 ani, după gratii - A încercat să violeze o tânără în plină stradă!

UPDATE, 5 iunie:

Tânărul, în vârstă de 18 ani, care a încercat să violeze o femeie în spatele unui bloc din Pitești, a fost prezentat Instantei, care a dispus măsura arestării preventive. Timp de 30 zile, băiatul va fi în spatele gratiilor.

Aseară, tânărul a lovit o femeie, în vârstă de 29 de ani, iar apoi a încercat să o violeze. După ce a pus-o la pământ, bărbatul ar fi încercat să îi ridice fusta și să o constrângă să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale.

Update

Tânărul, în vârstă de 18 ani, care a încercat să violeze o femeie în spatele unui bloc din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Scene șocante în Pitești! O tentativă de viol a avut loc chiar în spatele unui bloc din municipiu. Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 18 ani, din Costești, a lovit o femeie, în vârstă de 29 de ani, iar apoi a încercat să o violeze. După ce a pus-o la pământ, bărbatul ar fi încercat să îi ridice fusta și să o constrângă să întrețină relații sexuale împotriva voinței sale.

Femeia, îngrozită, a țipat și din fericire a fost auzită de oamenii din zonă care i-au sărit imediat în ajutor. După ce și-a dat seama că nu își poate duce planul la capăt, tânărul a fugit. În cele din urmă, acesta a fost prins de oameni.

CITEȘTE ȘI ... A fost cutremur în Argeș!

 

Oamenii legii au ajuns la fața locului, iar bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru cercetări.