ACUM! În toată țara - ceremonii de comemorare a militarilor decedați în tragicul accident!

Ministerul Apărării Naționale a adus un omagiu celor trei militari care și-au pierdut viața seara trecută în localitatea Valea Urdei, după ce camionul care îi transporta pe militari către Câmpulung a căzut într-o râpă adâncă de 40 de metri. Militarii veneau de la o misiune de la poligonul de la Cincu.
Cei trei militari pierduți seara trecută sunt plutonierul-major Mihai Ionuț Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană și caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader, toți trei din județul nostru.
În aceste momente, unitățile miliare din țară organizează ceremonii de comemorare a militarilor decedați în tragicul accident.

CITEȘTE ȘI ... DEZNODĂMÂNT - trei militari morți! Argeșul intră în doliu!

Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma avea 38 de ani și  locuia în localitatea Mioarele. Acesta era necăsătorit. Era veteran al teatrelor de operații, cu două misiuni executate în Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2002.
Caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader era în vârstă de 32 de ani, era căsătorit și avea un copil. Acesta locuia în localitatea Pietroșani.Executase o misiune în teatrul de operații din Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2008.
Caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană, din localitatea Valea Mare, avea 40 de ani, era angajat al MApN din anul 2002. Era căsătorit și avea un copil.

Ceilalți 9 răniți sunt în acete momente în spitalele militare. Doi dintre ei se află în îngrijirea medicilor de la Spitalul Militar de Urgență “Regina Maria” din Brașov, unul la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Ion Jianu” din Pitești, iar ceilalți șase se află la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” din București.

Vedeți aici imagini de la locul accidentului!

 

 

Sursa video/foto: Digi24.ro