AZI la BEJ Argeș! Ora 08.00 - oamenii dorm pe sacii cu voturi! Situație incredibilă!

In această noapte, președinții și locțiitorii lor, din secțile de votare, precum și personalul tehnic ( cei care au transmis de pe tablete, din secții), au sosit pentru a preda sacii cu voturi și procesele verbale, la Biroul Electoral Județean.

Oamenii sunt disperați și zic că nu au mai pățit așa ceva. Procedura de predare a voturilor și PV-urilor se desfășoară foarte greoi, autoritățile i-au băgat pe oameni in Casa Sindicatelor și ii preiau de acolo, pe rând,  spre a-i duce la BEJ (in cadrul Prefecturii) pentru a face formalitățile de predare. Până la această oră abia jumătate din reprezentanții secțiilor de vot au reușit să incheie procedurile de predare. (In Argeș sunt 520 de secții de votare).

Sute de oameni s-au inghesuit toată noaptea in Casa Sindicatelor, sunt revoltați, obosiți, li s-a făcut rău, la această oră dorm cu capul pe sacii cu voturi, pe jos, pe scări.

Un președinte de secție ne-a declarat: "Suntem sinistrați, nu altceva. Stăm de atâtea ore aici, așa nebunie nu am intâlnit! Lipsa de organizare este incredibilă. Uitați-vă cum dorm oamenii pe sacii cu voturi. Suntem sute. Abia am ajuns la jumătate, unii vor prinde ora 13.00 pe aici, așa ceva nu se poate!"