ACUM LA TEATRUL AL.DAVILA - ALINA GORGHIU:  În programul nostru de guvernare infrastructura acestei regiuni este esențială!

 

În aceste momente, la teatrul Alexandru Davila din Pitești, are loc lansarea oficială a candidaților PNL Argeș la Camera Deputaților și Senat. Cu această ocazie, Președintele PNL, Alina Gorghiu, este prezentă la eveniment pentru a-i susține pe candidații PNL Argeș.

Președintele PNL a declarat in conferința de presă susținută inainte de inceperea lansării oficiale a condidaturilor că: ,,Și în Argeș este nevoie de speranță și de parlamentari liberali și sunt convinsă că vom obține un rezultat bun. Din păcate campania este de multe ori agresivă din partea celor de la PSD care ne amenință cu închisoarea ăn fiecare zi și cu pierderea libertății însă nimeni nu se va lăsa intimidat de aceste amenințări. Pe 11 decembrie aveți de ales între un PNL și un PSD care are o orientare către est nu către vest.

În privința infrastructurii văd că sunt în sfârșit și vești bune despre autostrada Pitești Sibiu, iar în programul nostru de guvernare infrastructura acestei regiuni este esențială. Calendarul foarte clar mă face să cred că acest vis va deveni realitate.

Eu nu cred că un target de 4 parlamentari este ambițios, voi fi cu ochii pe aceastp echipă, să văd rezultatele la aceste alegeri. Complexul față de PSD ar trebui să dispară, eu nu plec capul în fața niciunui pesedist!”

 

Comandat de PNL Argeș, publicat de MB AGENCY COMPLETE, CUI mandatar financiar: 11160004.