(video) Hoți arestați -  Au golit magazinul Orange Shop din Câmpulung

UPDATE:
Cei doi bărbați retinuți ieri pentru că au spart magazinul Orange Shop au fost arestați pentru 30 de zile. Au furat din magazin 500 de telefoane, laptop-uri și tablete.

UPDATE 11octombrie:

Doi dintre barbatii condusi ieri la audieri au fost retinuti pa baza de ordonanta pentru 24 de ore. Barbații au 33, respectiv 34 de ani, și sunt din județul Olt.

CITEȘTE ȘI ... Florăreasa Olga - 30 de zile în arest!

UPDATE ORA 17:50

În urma perchezițiilor desfășurate în această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor un autoturism susceptibil a fi fost folosit la săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


De asemenea, polițiștii au identificat peste 500 de telefoane mobile, tablete, laptop-uri, accesorii de telefonie mobilă, unelte și scule electrice. Peste 100 dintre acestea sunt susceptibile a proveni din infracțiuni de furt, sau au fost deținute fără documente de proveniență, iar pentru restul urmează a fi verificată proveniența.
Trei persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Câmpulung pentru audieri.

UPDATE

Perchezițiile din această dimineață efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și a secțiilor de poliție rurală arondate, împreună cu luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, pe raza județului Olt, vizează hoții cu cagule care au furat în luna august dintr-un magazin Orange din Câmpulung. (Vezi detalii aici)

Este vorba despre 4 bărbați care ar fi furat aproximativ 30 de produse. Hoții nu s-au atins de accesorii sau de alte obiecte pe care le-au considerat a fi greu vandabile; nu au luat nici bani întrucât în sediu nu se păstrează lichidități.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și a secțiilor de poliție rurală arondate, împreună cu luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, efectuează 4 percheziții domiciliare, pe raza județului Olt, la locuințele a 4 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

 

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 30 august, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin de pe raza municipiului Câmpulung de unde ar fi sustras telefoane mobile și tablete.

 

Totodată, aceștia sunt bănuiți că ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism având aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare.

 

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 13.500 de euro.

 

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor.