UPDATE: Intervenție de urgență pe A1!  KRIS FLOR - singura firmă din Argeș capabilă să…

UPDATE: In urma gravului accident ce a avut loc, in cursul aceste zile, pe A1, când o cisternă s-a răsturnat in afara părții carosabile a autostrăzii, cei de la KRIS FLOR  INTERMED au fost singurii din județ, ce puteau interveni in această situație de urgență.

Având in vedere că nu s-a putut face transferul GPL-ului din cisterna accidentată in cea venită să preia incărcătura, deoarece furtunele nu aveau dimensiunea necesară, proprietarii păgubiți au apelat la serviciile KRIS FLOR, doar aceștia fiind cei care dețin, in Argeș, o automacara Liebherr, capabilă să ridice greutatea de 60 de tone.
Operațiunea, de o mare anvergură, s-a desfășurat sub presiune, in ideea in care exista risc crescut de explozie. Echipajul de la ISU Argeș a asigurat o perdea de apă pe tot parcursul procesului de tractare a cisternei, incărcate cu GPL, in  partea carosabilă.

Deși, timp de aproximativ o oră, in zonă, traficul a fost ingreunat, cisterna a fost repusă pe poziția in care se putea efectua transferul incărcăturii.

Pe tot parcursul acțiunii, polițiștii de la Biroul Autostradă au fost prezenți la fața locului, asigurând sigutanța traficului pe autostradă.

Polițiștii Biroului Autostradă s-au deplasat pe A1, la km. 81, unde, o cisternă incărcată cu GPL, s-a răsturnat, in afara părții carosabile. Momentan, nu se impune devierea traficului și se așteaptă o altă cisternă pentru transfer.