INCREDIBIL! Și-a înjunghiat propriul fiu, în încercarea de a opri un scandal

UPDATE ORA 18:00

Eugen Albu, bănuit de tentativă de omor a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore.

UPDATE ORA 16:00

Tatăl care și-ar fi înjunghiat fiul din greșeală, noaptea trecută la Bârla, a făcut închisoare de mai multe ori. Este vorba despre Eugen Albu, care în 2011 a fost acuzat de tentativă de omor calificat, după ce împreună cu un alt fost pușcăriaș ar fi bătut un alt bărbat, pușcăriaș și el. Se pare că și atunci scandalul ar fi izbucnit din cauza consumului exagerat de alcool. Eugen Albu a făcut 4 ani de închisoare, din 2011 până în 2015.

UPDATE 28 IULIE, ORA 12:00

Amănunte terifiante au fost scoase la iveală privind scandalul din comuna Bârla, din noaptea de joi spre vineri, la o petrecere de dinaintea unei nunți (brad). Se pare că tatăl minorului grav rănit, și-a înjunghiat propriul copil, încercând să oprească scandalul și să își salveze băiatul. Cei doi minori, în vârstă de 16 ani, s-au luat la ceartă, iar tatăl celui care a fost înjunghiat s-a băgat între ei pentru a-și salva băiatul. Însă, probabil amețit de aburii alcoolului, omul nu și-a dat seama ce face și chiar el se pare că  fost cel care a dat în stânga și în dreapta cu cuțitul, reușind astfel să își înjunghie fiul.

Băiatul înjunghiat a fost operat în această dimineață, iar starea acestuia este stabilă în aceste momente.

Se fac cercetări pentru loviri și alte violențe, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș va stabili încadrarea faptei în funcție de diagnosticile primite de la medici și de zilele de îngrijiri medicale de care vor avea nevoie victimele.

UPDATE 28 IULIE, ORA 09:00

Noi detalii ies la iveală cu privire la scandalul de noaptea trecută, din comuna Bârla. Potrivit informațiilor de ultimă oră, în conflict au fost implicate două tabere. În una dintre tabere se afla un tată împreună cu doi fii, iar în cealaltă tabără se aflau alți trei bărbați. 

În urma scandalului, un minor de 16 ani, unul dintre copiii bărbatului implicat, a fost înjunghiat, fiind foarte grav rănit. Băiatul, internat la Spitalul de Pediatrie, din Pitești, urmează să intre în operație, în această dimineață. Un alt adolescent de 16 ani, care făcea parte din tabăra adversă, a fost lovit la cap, aflându-se în stare gravă la spital. Ceilalți doi bărbați care se aflau în aceeași gașcă cu el, de 19 și 36 ani au suferit și ei răni ușoare. 

Mai mult decât atât, se pare că tatăl celor doi copii implicați în conflict, are antecedente pentru furt.

Poliția a deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe. 

 

UPDATE ORA 02:00

Oamenii se aflau la petrecerea de dinaintea unei nunți (la brad). Când petrecerea era în toi, un localnic din comună și-a făcut apariția și s-a luat la harță cu mai mulți petrecăreți, printre care, un tată și doi fii. În urma scandalului, tatăl, unul dintre copii și un alt bărbat s-au ales cu tăieturi pe piept. Un alt om are capul spart.

Mai multe ambulanțe și echipaje de poliție au fost solicitate la fața locului.

Un scandal monstru a izbucnit cu puțin timp în urmă, în comuna Bârla. Mai multe persoane,care se aflau la o petrecere au pornit conflictul, care la scurt timp a degenerat.

Oamenii s-au luat la bătaie și potrivit primelor informații, există mai multe victime. Trei dintre acestea prezintă tăieturi, iar o persoană are lovituri la cap. 

Momentan, starea acestora nu se cunoaște.