UPDATE.  PROXENET DIN PITEȘTI- ÎN AREST!

UPDATE

Bărbatul reținut, ieri, pentru proxenetism rămâne în arest preventiv timp de 30 de zile.

UPDATE

Timp de cinci ani un piteștean și-a obligat concubina să se culce cu alți bărbați pentru bani. Omul o bătea și o trimitea la produs. Clienții îi găsea pe Strada Depozitelor din Pitești. Femeia nu a mai suportat sa fie bătută și a mers la Secția de politie din Prundu pentru a depune plângere împotriva concubinului său. 
În timpul anchetei, oamenii legii au aflat și motivul pentru care femeia era agresată. Ancheta a fost preluată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale ( BIC). Bărbatul a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. 
Omul, în vârstă de 38 de ani, din Pitești, este recidivist. El a mai fost certat cu legea din cauza unor furturi comise.

Cu puțin timp în urmă, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale Pitesti, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti au retinut pentru 24 de ore un barbat, de 38 de ani, din Pitesti. Se pare că timp de 5 ani, in perioada 2013 - 2018, prin amenintari si acte de violenta, ar fi constrans o femeie sa practice prostitutia pe străzile din Pitesti. 

Acesta a fost încarcerat.