ACUM! Polițiștii piteșteni au reținut trei bărbați!

 

Polițiștii piteșteni au reținut trei bărbați, E. Georgian Sorin în vârstă de 22 de ani, D. Ionuț Gabriel de 30 de ani ( conducător auto) și V. Ionuț-Marius de 28 de ani, care sunt cercetați pentru furt calificat și conducerea unor autoturisme cu numere false. Se pare că acești ar fi furat bunuri în valoare de 100.000 de lei. Cei trei se află la audieri și cel mai probabil vor fi reținuți pentru 24 de ore. 

Potrivit comunicatului emis de IPJ Argeș, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș i-ar fi prins pe cei trei în flagrant, în comuna argeșeană Buzoești.

 Bărbații sunt bănuiţi că, în noaptea de 21 spre 22 noiembrie, ar fi sustras de pe raza municipiului Piteşti două plăcuţe cu numere de înmatriculare pe care le-ar fi montat la un autoturism cu care s-ar fi deplasat pe raza comunei Buzoeşti. Ulterior aceştia ar fi sustras o autoutilitară încărcată cu piese auto de pe raza comunei Buzoeşti. Valoarea cumulată a autoutilitarei şi a pieselor auto este de aproximativ 100.000 de lei. Acestea au fost recuperate şi predate persoanei vătămate.

Persoanele au fost reţinute pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI ... TRASEUL FINAL PENTRU AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU!