VIDEO! MITING DE SUSŢINERE A GUVERNULUI LA PITEŞTI! PESTE 6000 DE OAMENI PREZENŢI!

ACUM! VIDEO! MITING DE SUSŢINERE A GUVERNULUI ÎN CENTRUL PITEŞTIULUI!

UPDATE: Majoritatea oamenilor prezenţi la miting au fost aduşi cu autocarele din mai multe localităţi din Argeş.

UPDATE: Conform organizatorilor, în aceste momente sunt aproximativ 7000 de oameni în piaţa Vasile Milea.

UPDATE: Rând pe rând, oficialităţi şi oameni politici ai judeţului Argeş, au trecut la microfon şi au transmis mesaje protestatarilor.

UPDATE: La microfon se strigă: Acesta este tricolorul, asta e România, trăiască PSD.  PSD, PSD, România-i roşie! 

UPDATE: Cei prezenţi la manifestaţii intonează în aceste momente Imnul României.

UPDATE ORA 17:20: Jandarmii estimează că în aceste momente sunt în jur de 4500 de oameni în piaţa Vasile Milea.

UPDATE: Se pare că organizatorii au planificat totul ca totul să arate foarte bine. Aceştia au adus trandafiri şi chiar o dronă care să filmeze întreaga manifestaţie.

UPDATE: În piaţă şi-au făcut apariţia şi oficialităţi locale. Aşa cum au promis, primarul Piteştiului, Cornel Ionică şi preşedintele CJ Argeş, Dan Manu, sunt deja în piaţă. Alături de ei mai sunt: Simona Brătulescu, Ion Georgescu, primarul Mioveniului, Şerban Valeca şi alţi oameni reprezentativi ai PSD.

UPDATE: Piaţa Vasile Milea este aproape plină. Oamenii dansează, flutură steaguri tricolore şi pancarte cu mesaje de susţinere a Guvernului şi a partidului PSD.

UPDATE: Mitingul a început deja. În piaţa Vasile Milea s-au strâns aproape 3000 de oameni care protestează în mod paşnic. 

Astăzi, începând cu ora 17:00, susținătorii PSD vor organiza un miting, pe traseul Piața Vasile Milea-Piața Primăriei Piteşti.

Dan Manu, preşedintele CJ Argeş a declarat cu privire la acest eveniment, următoarele: ,,Astăzi la orele 17:00 voi fi în piaţa Vasile Milea pentru a cere să se respecte votul din 11 decembrie 2016. Guvernul trebuie lăsat să lucreze, numai astfel programul de guvernare va putea fi pus în practică. Nu-mi doresc o Românie dezbinată, eu cred în comunicare şi îi invit pe toţi românii să gândească şi să analizeze mult, înainte de a lua atitudine. În mod paşnic şi civilizat, vă rog să fiţi alături de noi", a declarat preşedintele CJ Argeş, Dan Manu, pe pagina de socializare.


Protestul are ca mesaj ”Susținem Guvernul Grindeanu”, și se estimează un număr de 5000 de participanți.
”În această lună de guvernare, Executivul a exercitat puterea în mod legitim, în spiritul și litera Constituției.
Noi spunem fiecărui român: îndrăzneşte să crezi că viitorul tău este aici, acasă. Obiectivul este să avem mai mulţi români în clasa de mijloc. Fiecare cetăţean şi fiecare familie care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, adică să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie.
Guvernul vrea să readucă România pe creştere şi să ridice nivelul de trai al românilor pentru a face parte din clasa de mijloc.
Împreună, îndrăznim să credem în România!”, este mesajul PSD Argeș postat pe Facebook.

FOTO/VIDEO: SURSATA.RO