Acuzat că a încercat să-și violeze vecina minoră! Bărbatul a fost reținut

Un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Curtea de Argeș, a fost reținut noaptea trecută. Aceasta este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept și agresiune sexuală.

CITEȘTE ȘI ... Ei sunt polițiștii care l-au oprit pe un tănăr să-și ia viața!


Întâmplarea a avut loc seara trecută, când cei doi s-au întâlnit la birtul din localitatea Cicănești, iar bărbatul i-a propus fetei să o ducă acasa, fiind vecin cu aceasta. La un moment dat, pe drum, bărbatul a oprit mașina și ar fi început să o pipăie pe minora de 13 ani. Fata, ca să scape neviolată, ar fi spus vecinului că este așteptată acasă de mama sa și daca va întârzia, femeia va pleca în cautarea ei. Individul s-a speriat și și-a dus vecina acasă. După o oră, copila și-a făcut curaj și i-a povestit mamei și concubinului acesteia, părinții săi fiind divorțați, cele întâmplate. Tatăl vitreg a sunat la Poliție.

CITEȘTE ȘI ... EXCLUSIV! Primăria Băbana a fost spartă. Persoane cu handicap, lăsate fără indemnizații


Vecinul a fost identificat și dus la audieri, acolo unde a recunoscut că a dus fata acasă cu mașina, însă neagă că ar fi atins-o. Rămâne ca ancheta să-și urmeze cursul. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


Surse din rândul anchetatorilor spun că bărbatul este trimis în judecată penru conducere sub influența băuturilor alcoolice, fiindu-i astfel suspendat permisul de conducere. Bărbatul nu are o situație familiară normală, fiind despărțit. Există și un ordin de protecție care urmează să expire. Acesta este din Curtea de Argeș, dar locuiește fără forme legale în localitatea Cicănești, fiind vecin cu fata.