Adient TRIM Pitești câștigă piețele internaționale!

Adient TRIM Pitești, liderul global în producţia de scaune auto, continuă, la Piteşti, fabricarea unui concept inovator de tapiţerie auto pentru noul model Renault Captur. Denumită „Zip Collection“, tapiţeria se remarcă prin design unic, comfort și utilitate fiind realizată la cele mai înalte standarde din domeniu.

Renault Captur are o nouă înfăţişare

Renault Captur se reinventează prin design şi tehnologie, menținând caracterul practic. Modelul păstrează elementele esențiale care au contribuit la succesul său, inclusiv caroseria în două nuanțe. Posibilitățile de personalizare au fost însă extinse, iar clienții pot alege acum dintre peste 30 de combinații diferite pentru a-și personaliza propria mașină. În funcție de versiune, Captur facelift oferă: proiectoare full LED Pure Vision; Luminile de zi cu LED; sistem multimedia R-Link; sistemul de avertizare asupra unghiului mort „Blind Spot Warning”; sistemul "Easy Park Assist" și Bose® Sound System.

CITEȘTE ȘI ... Firmă de prelucrarea lemnului ”călcată” de polițiști! Amendă usturătoare!

Colaborarea dintre producătorul de tapiţerie din Piteşti şi Renault a fost marcată printr-un eveniment la care a luat parte şi Roman Štěpánek, Quality Director Operations Trim Adient Europe.
„Astăzi am avut ocazia să studiez cu atenție noul Renault Captur, echipat cu tapiţeria produsă de Adient, la Piteşti. Este o maşină cu un design deosebit, care avea nevoie de o tapiţerie pe măsură, iar echipa noastră de la Pitești a reconfirmat titul de lider în domeniu, deţinut de Adient, la nivel global“, a declaratRoman Štěpánek, Quality Director Operations Trim Adient Europe.

„Zip Collection este o tapiţerie ce poate fi detaşată, curăţată şi repoziţionată pe scaune cu multă ușurință printr-un sistem simplu şi eficient, cu fermoar. Paleta de culori este variată, iar materialele folosite sunt de foarte bună calitate, fie că vorbim despre cele textile sau despre cele din piele. Ne mândrim cu realizarea acestui produs la nivel local şi suntem convinşi că va deveni opțiunea cumpărătorilor din întreaga Europă“ a spus Costin Trîmbiţaşu, Directorul fabricii Adient TRIM din Piteşti, cea mai mare unitate de profil, din Uniunea Europeană.