ADIO, EDI! Vezi tragica poveste a lui Eduard Nonu!

ADIO, EDI! Vezi tragica poveste a lui Eduard Nonu! Edi a fost un luptător și un exemplu pentru toți!

După ce s-a luptat 6 ani cu o boală care i-a măcinat trupul și sufletul, Eduard Nonu s-a stins din viață. Edi a fost un luptător și un exemplu pentru mulți dintre noi. Ani la rând s-a luptat cu boala secolului, reușind să îi facă față, așa cum chiar el anunța în decembrie 2015:Astăzi, vă anunț cu bucurie că AM ÎNVINS BOALA. Astăzi 09 decembrie 2015, este pentru prima dată, din martie 2011, când pe rezultatul de la PET CT scrie- răspuns metabolic complet la tratament- Azi am câștigat o bătălie, o bătălie mare, mare de tot, o bătălie care a durat aproape 5 ani. Acum, privesc cu încredere și speranță spre transplant, procedura ce va avea loc la începutul lunii ianuarie și în urma căreia voi putea sa-mi reiau viața.”

 

CITEȘTE ȘI ... Accident grav la telecabina de la Bâlea Lac!


În ianuarie 2016, Edi începea nouă etapă spre vindecarea sa, aceea a transplantului de celule stem, donator fiind tatăl său, procedură care a decurs fără complicații. Pentru Eduard și apropiații săi, 19 ianuarie 2016 reprezenta a doua zi de naștere a tânărului, lucrurile începând să meargă pe făgașul normal. În luna mai a anului acesta, Edi cerea din nou ajutorul, de data aceea pentru o altă complicație apărută, hepatita B, având nevoie de un medicament costisitor. Oamenii cu suflet mare l-au ajutat și atunci, tratamentul ajungând în trei zile la Eduard.

CITEȘTE ȘI ... Băiatul aflat în comă este transportat la București!


Din păcate însă, lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă, ironia sorții făcând ca alte complicații să îi aducă sfârșitul tragic, ci nu boala în sine. Sistemnul imunitar fiind foarte scăzut, Edi a căpătat o bacterie în urma căreia unul dintre plămâni nu a mai funcționat în mod normal. Totodată, Edi dezvoltase și o tumoră la creier, existând crize de epilepsie.


Acum, familia băiatului trece prin clipe groaznice! Ceea ce este și mai tragic, e faptul că părinții nu mai dispun de resursele financiare pentru a-l aduce în țară, tratamentul îndelungat al lui Eduard secându-i de bani. De-a lungul timpului, aceștia au ajuns să-și ipotecheze proprietățile, vânzând tot ce aveau și ajungând să își facă datorii foarte mari numai în speranța că își vor salva fiul.

În aceste momente, părinții băiatului se află într-o situație disperată, deoarece nu mai dispun de resurse financiare pentru a aduce trupul lui Edi în țară, costurile fiind foarte mari. Procedurile de repatriere durează în jur de o săptămână, perioadă în care familia trebuie să facă rost de banii necesari.

Toți cei care l-au susținut pe Edi, prietenii, familia, Flori Grigoraș- cea care l-a sprijinit prin ONG-ul său, sunt șocați având în vedere că toată lumea se aștepta ca Edi să aibă o viață normală. Acum, nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul său și să sperăm că acolo sus, Edi își va găsi odihna!