UPDATE: S-a schimbat locul târgului de Mărțișor - IAR!

UPDATE:

Târgul de Mărțișor se va muta. Deși se anunțase mutarea în zona Bowling, cunoscut targ va fi organizat tot în centrul Piteștiului.

S-a stabilit data Târgurilor de Mărţişor de la Mioveni şi Piteşti

Aşa cum ne-au obişnuit deja în ultimii ani, autorităţile publice locale din Piteşti şi Mioveni organizează la fiecare început de primăvară Târgul de Mărţişor. Cele două administraţii publice au anunţat perioada în care va avea loc mult aşteptatul eveniment. Primul târg care îşi deschide porţile este cel din municipiul Piteşti, începând cu data de 23 februarie, urmând să se încheie pe 8 martie. Dacă până acum piteştenii era învăţaţi cu acest eveniment în centrul municipiului, începând din acest an piteştenii vor putea cumpăra mărţişoare tocmai în parcarea de la Bowling. Potrivit anunţului, fiecare spaţiu va trebui să aibă 3 metri pătraţi, măsuţă fără cort, pentru acesta urmând să se plătească 3 lei pe metru pătrat pe zi. 

La Mioveni, târgul se ţine în Piaţa Dacia
În perioada 24 februarie – 9 martie 2018, Primăria oraşului Mioveni va organiza cea de-a doua ediţie a Târgului de Mărţişor – Mioveni 2018. Târgul, care se va desfășura pe Platoul Pieţei Agroalimentare Dacia, își propune să aducă în atenția publicului cumpărător și alte categorii de mărțișoare față de cele obișnuite: mărțișorul de oraș, mărțișorul rustic, mărțișorul croșetat sau mărțișorul de tip floral. Fiecărui participant îi va fi repartizat un amplasament cu suprafaţa de 3 metri pătraţi, iar taxa de amplasare va fi de 5 lei pentru un metru pătrat pe zi. Cei care doresc să participe sunt rugaţi să completeze fişa de înscriere ce se poate descarca de pe adresa www.emioveni.ro şi să o depună la Registratura Primăriei Mioveni sau prin fax, la numărul 0248/260.500, până pe data de 16 februarie 2018. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a repartiza locurile de comercializare a produselor și de a selecta participanţii. Aceștia vor fi aşteptaţi vineri, 23 februarie 2017, începând de la ora 9, pentru repartizarea locurilor de comercializare a produselor. 

 

Sursa: Saptamanalul Ancheta