Lucrări pe DN73C, în zona localității Valea Iașului

Mai multe lucrări de reparații s-au făcut pe drumul Câmpulung-Curtea de Argeș. În zona localității Valea Iașului, pe DN 73C, la km 33 + 500, se fac lucrări de consolidare și reabilitare a parcării. 

Totodată, pe 18 martie a început reamenajarea intersecţiei cu sensul giratoriu între DN 73 km 6 + 950 şi DN 73D km 0 + 000, la ieşirea din Câmpulung spre Curtea de Argeş. Potrivit reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri şi Poduri Bucureşti, lucrările vor avea o durată de execuție de 6 luni.

„Numai într-o singură zi am turnat 170 tone de asfalt. Se lucrează la foc continuu, dacă vremea ne permite. S-au decopertat zonele unde au fost foarte multe gropi şi s-a turnat covorul asfaltic. Sunt lungi, de cîţiva metri. S-au plombat gropile, acolo unde era cazul. Plăcile de ciment ne dau multă bătaie de cap. Se doreşte ca acest drum să fie reabilitat complet. Să ştiţi că cei din conducerea acestui judeţ au făcut nenumărate solicitări la Capitală şi sunt promisiuni ca acest drum să intre într-o totală reabilitare la fel ca DN 73“, a declarat Gheorghe Mihăiţă, şeful secţiei de drumuri naţionale, potrivit curier.ro.