NU RATAȚI! Cursuri de pictură pentru copii!

Casa de Cultura Adriana Trandafir, din Bascov oferă cursuri de pictură pentru tinerii pasionați de această artă.
Anul acesta a fost pentru prima dată când copii și tinerii din zona Bascov se pot bucura de frumusețea artei mai aproape de casă.
Romulus Costin, bascovean get-beget, este îndrumătorul elevilor de la cursul de pictură, împărtășindu-le micilor talente tainele culorii si frumusetea si expresivitatea artelor plastice.
Romulus Costin este absolvent al Liceului de Arta “Dinu Lipatti” din Pitesti si licentiat al Universitatii Nationale de Arte Bucuresti.
Costul cursului este de doar 125 de lei pe lună, fiind acceptați cursanți de orice vârstă, incepand cu clasele de gradinita si pana la liceeni!

Accesați AICI site-ul Casei de Cultură Adriana Trandafir

Inscrierile se fac la sediul administratiei, pe baza de fisa de inscriere iar plata unui curs atrage participarea gratuita la un alt curs ( fiecare cursant primeste legitimatie pe baza careia poate lua parte la cursurile la care s-a inscris). 

Casa de Cultura a com. Bascov a fost inaugurata in data de 6 decembrie 2012, chiar in ziua Sf. Nicolae.
Condusa de Manager Lorena Toma, om de televiziune, institutia a cunoscut un avant cultural deosebit, castigand un renume important in cultura argeseana.
Într-un timp foarte scurt in cadrul Casei de Cultura din Bascov au fost infiintate numeroase grupuri artistice cu care ne-am deplasat atat in judetul Arges cat si in alte judete, reusind sa obtinem numeroase premii.
In cadrul Casei de Cultura Adriana Trandafir au fost infiintate sectii pentru diferite cursuri artistice , astfel parintii avand posibilitatea sa aleaga dintr-o gama variata in functie de aptitudinile si preferintele copiilor, institutia devenind astfel un centru cultural important in judetul Arges.
Copiii beneficiaza de sali dotate dupa ultimele standarde europene: sala de balet, sala pentru dans popular, dans modern, karate ashihara, karate sabaki, canto popular, canto muzica usoara, modelling,etc

Contact:

Casa de Cultura Bascov
strada Paisesti DN, nr. 127
com. Bascov, jud.Arges
Tel/ Fax: 0248.290.313
email :
casadeculturaadrianatrandafir@yahoo.com