Restricții de trafic pe DN7! Două luni și jumătate...

Începând de mâine, pe DN 7, în zona localități Morărești, se vor executa lucrări de consolidare a părții carosabile. Timp de 75 de zile vor exista restricții de circulație pe sensul de mers Rm.Vâlcea spre Piteşti. În zonă traficul se va desfășura în ambele sensuri, cu restricție de viteză de 30km/h. 

CITEȘTE ȘI ... ACUM! S-a răsturnat cu mașina

De asemenea, începând cu data de 15 aprilie, pe tronsonul cuprins între km.152+470m şi km.152+550m, pe o perioadă de 75 de zile, se vor executa lucrări de consolidare a părții carosabile. În zonă traficul se va desfășura alternativ, circulația fiind dirijată pe timpul zilei cu piloți de trafic, iar pe timpul nopții prin semafor. 


Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone, pot folosi ca rute ocolitoare: 
- Bascov - DN 7C Curtea de Argeș - DN 73C Tigveni - DJ 678A Tigveni - DN 7 Vărzaru, respectiv
- Bascov – DN 7C Curtea de Argeș - DN 73C Tigveni - DN 7 comuna Blidari, județul Vâlcea.Poliția recomandă!

Recomandăm conducătorilor auto să își păstreze calmul, să nu uite de politețea rutieră, să respecte indicațiile polițiștilor rutieri și să nu blocheze intersecțiile.

Pe timpul călătoriei cu autovehiculul, recomandăm şoferilor să circule cu viteză redusă, adaptată condiţiilor meteo-rutiere, să păstreze distanţa de siguranţă în mers, pentru a putea opri în siguranţă şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule sau efectuarea unor manevre riscante în trafic. 

Informații actualizate despre situația traficului găsiți pe siteul oficial al Poliției Române, la secțiunea Infotrafic: https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic - vă recomandăm să verificați starea traseului pe care urmează să îl parcurgeți, înainte de a pleca la drum.