Performanță rară! A fost reținut de polițiști de două ori într-o zi

Update

Bărbatul care deține o fermă de porci, cercetat pentru evaziune fiscală, a reușit să fie reținut de două ori într-o zi. După ce miercuri a expirat ordonanța de reținere în cazul comerțului ilegal cu porci, omul primind control judiciar, acesta a fost căutat și de oamenii legii din Drăganu.

Argeșeanul este cercetat într-un alt dosar, în acest caz de loviri și alte violențe și pentru că nu s-a prezentat la audieri, a fost emisă o nouă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.  A reușit, astfel, să fie reținut de două ori într-o zi.

„Barbatul a fost prezentat unitatii de Parchet, care a dispus masura preventiva a controlului judiciar.
Ulterior, tot in cursul zilei de ieri, politistii SPR Draganu au dispus retinerea aceluiasi barbat, intr-un alt dosar penal privind savarsirea infractiunii de lovire, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti cu propunere de luare a unei masuri preventive”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

 

Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Bascov, administrator al unei societăţi comerciale, a fost reținut, fiind acuzat de evaziune fiscală.

CITEȘTE ȘI ... Vremea 16 - 28 iulie 2019. Din weekend, schimbare importantă în termometre

 

Din datele oferite de polițiștii argeșeni, se pare că ”în perioada 2016-2017, cel în cauză, având calitatea de administrator al unei societăţi comerciale, ar fi omis să înregistreze operaţiunile comerciale. Prejudiciul este de aproximativ 321.000 de lei, pentru care au fost dispuse masuri asiguratorii asupra mai multor bunuri imobile.”

 

Argeșeanul deținea o fermă de porci. Conform anchetatorilor, acesta nu respecta circuitul fiscal. Practic, porcii pe care îi vindea, nu îi înregistra. Astfel, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunere de luare a unei măsuri preventive.


La acțiune au participat poliţiştii SICE Argeş.