Afacerile Argeșului! Dolo Trans Olimp - ascensiune fulminantă!

Argeșul domină sectorul transporturilor de mărfuri din România, cinci dintre cele mai mari firme de profil din România avându-și cartierele generale la Pitești.

Cea mai spectaculoasă ascensiune a unei firme argeșene figurează în dreptul societăţii Dolo Trans Olimp. Tânăra companie de transport manageriată de Cristian Dolofan culege practic roadele investiţiei masive în flota de autocamioane:

„În anul 2016, am investit în flotă, ajungând la 310 camioane, am modernizat service- ul propriu și am implementat un sistem de planifi care a resurselor întreprinderii (ERP) specializat pe segmentul transporturilor. Am finalizat un sediu nou în Pitești și am format o echipă de oameni bine pregătiţi la nivelul birourilor”, declara recent Cristian Dolofan, explicând în ce a constatactivitatea societăţii în cel mai bun an al său, când practic și-a triplat cifra de afaceri, care de la 55 milioane pe an a ajuns la peste 157 milioane lei, profitul crescând și el cu 50 de procente.


Cu o extindere amplă la nivel global, pe întreg teritoriul Uniunii Europene, Asia și Africa, Dolo Trans Olimp oferă suportul logistic și rapiditatea de care este nevoie pentru debutul unei afaceri.
Dolo Trans Olimp are o colaborare strânsă cu cei mai importanți furnizori de servicii din domeniu: Gefco Romania, DHL Romania, Michelin, Transalliance Espana, DHL Food, Services Gmbh, LKW-Walter, Rhenus Logistics.
Dolo Trans Olimp este o companie privată de transport rutier de mărfuri, înființată în 2011. Eficiența, logistica impecabilă și profesionalismul sunt valorile care au ghidat formarea companiei, ispirându-i și astăzi.
Flota în continuă creștere și companiile de transport colaboratoare oferă firmei argeșene Dolo Trans Olimp capacitatea de a adapta cerințelor cu ușurință, o diversitate de soluții de transport și flexibilitate serviciilor către clienți de talie internațională, cum ar fi: Peugeot, Citroen, Pirelli Daimler și mulți alții.