Alege încălțăminte de calitate produsă în Argeș! TED SHOES. Comod. Rezistent. Elegant.

Ted Shoes a devenit în ultimii ani un nume de referinţă în producţia de încălţăminte şi marochinărie, un brand autentic argeşean care câştigă constant din ce în ce mai mulţi clienţi din întreaga ţară.

Povestea producătorului argeşean începe în anul 2001, atunci când din mâinile pricepute ale meşterilor pantofari ieşea primul produs marca Ted Shoes. Drumul de la prima pereche de încălţăminte şi până la locul pe care îl ocupă astăzi în preferinţele clienţilor a fost lung şi anevoios şi a presupus eforturi constante din partea managementului societăţii. Dar a meritat.

2500 de perechi de pantofi - produse pe lună

Ted Shoes produce o gamă diversă de articole de încălţăminte, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi pentru copii, pentru toate gusturile şi pentru toate anotimpurile. Acestora li se adaugă şi alte produse de marochinărie, precum poşetele sau curelele.

În fiecare lună, din atelierele de producţie ale Ted Shoes ies pe piaţă aproximativ 2.500 de perechi de încălţăminte. Pantofi, ghete, sandale, cizme, încălţăminte sport - la Ted Shoes toate produsele sunt confecţionate din piele de foarte bună calitate, importată din ţări cu tradiţie în prelucrarea acestui material, precum Italia, Turcia sau Iran. Pentru a fi competitivă, fabrica argeşeană a stabilit contacte directe cu furnizorii de materie primă, eliminându-i astfel din circuitul propriu pe intermediari şi, în acest fel, reducând costurile produsului final. De asemenea, tot personalul Ted Shoes se ocupă şi de parte de producţie şi design cu ajutorul echipamentelor 3D. Echipa Ted Shoes numără aproximativ 50 de angajaţi, adevăraţi profesionişti în fabricarea de încălţăminte şi marochinărie de calitate.

Șapte magazine în Piteşti, Curtea de Argeş, Câmpulung şi Mioveni

Produsele marca Ted Shoes se comercializează exclusiv în magazinele proprii, la preţ de producător. În prezent, lanţul propriu de magazine cuprinde şapte unităţi, în Argeş - Piteşti, Curtea de Argeş, Câmpulung şi Mioveni -, dar şi dincolo de graniţele judeţului, în oraşele Craiova şi Slatina. Aprovizionarea magazinelor se fa­ce direct de la fabrică, preţurile nu primesc adaosuri comerciale, iar calitatea şi desig­nul sunt la mare înălţime. Fe­mei­le şi bărbaţii găsesc aici o gamă variată de modele, culori, garan­tate de folosinţă îndelungată. Ted Shoes a lăsat în urmă modelele clasice şi aşază pe raf­turile magazinelor sale încălţări care ţin pasul cu tendinţele ac­tuale din modă. Prin urmare, articolele care poartă marca acestui brand pot fi pur­tate chiar şi la ocazii speciale, asortându-se ori­când unei ţinute elegante.

Proiectele de viitor ale Ted Shoes includ dezvoltarea unei puternice componente de vânzări online. De altfel, în prezent, sunt pe ultima sută de metri pregătirile pentru lansarea platformei magazinului online Ted Shoes, care va fi

foarte bine pus la punct şi care va permite livrarea produselor nu numai în ţară, ci în întreaga Europă.

În curând, se deschide magazinul online! www.tedshoes.ro

Magazine proprii:

# Piteşti - Calea Bucureşti, nr. 2 (lângă Cinema Bucureşti)

# Piteşti - str. Teiuleanu, nr. 48 (vizavi de Prefectură)

# Mioveni - bdul Dacia, bl. P3 parter

# Curtea de Argeş - str. Negru Vodă, nr. 6-8

# Câmpulung - str. Negru Vodă, nr. 134

# Slatina - bdul A.I. Cuza, nr. 11, bl. Cam. 3

# Craiova - str. Mihail Kogălniceanu, nr. 3, parter Minerva

www.facebook.com/TEDSHOESPITESTI