Vrei să ai un corp de invidiat la plajă? Hai la aerobic! Complexul Sportiv Comesad te invită la mișcare!

Vrei să arzi caloriile într-un mod plăcut și antrenant? Complexul Sportiv Comesad te așteaptă la unul din programele de aerobic, care pot transforma procesul de remodelare a corpului într-o experiență plăcută.

Poți opta pentru programul Tone&Fun care te ajută să crești tonului muscular, îți îmbunătățește circulația sangvină, mobilitatea articulară și musculară, ajută la scăderea colesterolului, la  îmbunătăţirea capacităţii pulmonare, îmbunătățirea condiţiei fizice şi accelerea metabolismului.

Cel de-al doilea program pe care îl poți alege la Complexul Sportiv Comesad, este TRX, un sport modern care folosește greutatea corpului în diverse planuri de înclinație. TRX -ul este un instrument cu ajutorul caruia se efectuează majoritatea exerciţiilor în suspensie. Este recomandat în antrenamentele de recuperare, pentru cei care au probleme cu încheieturile sau cu spatele pentru că este uşor de controlat.

Ultima modă în materie de exerciții fizice, Tae Bo, îți redă suplețea armonioasă a corpului și crește forța musculară. Tae Bo combină mișcări împrumutate din artele marțiale, aerobic și box, iar regimul de antrenament îmbunătățește sistemul cardiovascular.

Kangoo Jumps este o nouă formă de aerobic, foarte îndrăgită, în special de către femei. Totodată, acest program de aerobic este indicat și persoanelor care au diverse probleme medicale.Kangoo jumps se caracterizează prin sărituri specifice cangurilor şi se referă la o tehnică de aerobic care se execută cu ajutorul unei perechi speciale de ghete de sport dotate arcuri elastice. 

 

Adresa: Aleea Petroliștilor, Pitești

Contact: 0737-366744 ; 0348 444 115