Aleși locali declarați incompatibili! ANI lovește într-o comună din Argeș!

Agenția Națională de Intergritate a declarat, astăzi, un nou lot de aleși locali incompatibili.
Printre aceștia se află și un fost consilier local din Argeș. Mai exact, vorbim despre Tache Bogdan Marian, fost consilier al comunei Mălureni.

CITEȘTE ȘI ... Accident în județul Alba - Un argeșean este grav rănit!


Conform comunicatului ANI:
”În perioada 01 februarie 2013 – 17 martie 2016, a deținut simultan funcția de consilier local și funcția publicã de referent în aparatul de specialitate al primarului din cadrul Primãriei comunei Mãlureni, județul Argeș, obținând venituri din exercitarea ambelor funcții, încãlcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) și art. 94, alin. (2), lit. a) din Legea nr. 161/2003.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. BÂRLÃ FÃNICÃ, MEȘTERU EMIL, MURARIU ELENA VIOLETA și TACHE BOGDAN MARIAN nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apãrare.”

Vedeți aici întreg comunicatul ANI!