Angajări masive la Dacia! Sute de posturi disponibile!

Dacia Renault își caută noi angajați.
Pasionații de automobile sunt așteptați în Grupul Renault, 300 de posturi fiind disponibile în Bucureşti, Titu şi Mioveni.
Compania caută specialişti cu experienţă de minimum doi ani în activitatea de inginerie, supply chain şi post-vânzare. În plus, Grupul are deschise oportunităţi în domeniul fabricaţiei şi al activitaţilor suport, financiar şi achiziții.

CITEȘTE ȘI ... PATRONUL DE LA BISTRO 27 SUB CONTROL JUDICIAR 60 DE ZILE!


Compania oferă oportunităţi de dezvoltare adresate inginerilor, absolvenţi ai facultăţilor tehnice, în domeniul automobilelor.
Pentru activitatea de R & D, candidaţii interesaţi trebuie să cunoască sistemele de proiectare CATIA, sa aibă competenţe de calcul şi simulare numerică, să aibă cunoştinţe despre tehnica automobilului şi experienţă de management de proiect.
Absolvenţii de studii superioare tehnice sau economice care au cunoştinţe de digital şi customer service, pot contribui la performanţa recunoscută a grupului, accesând oferta de posturi din domeniile supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă.

CITEȘTE ȘI ... Mărci de clasă la Salonul Auto de la Pitești Mall


Pentru activitatea de pe platforma industrială de la Mioveni, compania caută automatişti şi analişti calitate.
Aceştia trebuie să fie absolvenţi de studii tehnice, în domeniul automatică, să fie familiarizaţi cu atmosfera industrială şi să aibă experienţă în procesele de automatizare şi în domeniul calităţii.
Totodată, există și posturi în departamentele financiar şi achiziţii. Pentru acestea, sunt necesare preponderent studii tehnice, studii economice, competenţe de calcul, analiză şi sinteză, dar şi aptitudini de negociere.

CITEȘTE ȘI ... O firmă din Argeș produce veselă pentru branduri de top!


În plus, candidații trebuie să cunoască minim o limbă de circulaţie internaţională (engleză, franceză, germană), să aibă cunoştinţe avansate de MS Office, aptitudini de comunicare, să fie interesaţi de activitatea de dezvoltare vehicule şi să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă.
„Drive your Future” 2016

Studenții de anul anul III, IV și masteranzii pot accesa programul „Drive your Future” în perioada târgului, unde sunt disponibile 100 de locuri.

CITEȘTE ȘI ... SURPRINZĂTOR! Dosarul proxeneţilor stârneşte interese de neînţeles


Stagiarii vor descoperi principalele activităţi ale Grupului care se desfăşoară:

- la centrul de R&D, la Bucureşti (proiectare, calcul, simulare numerică) şi Centrul Tehnic Titu (testare vehicule şi componente mecanice)

  • pe platforma industrială de la Mioveni pentru activităţile de fabricaţie şi logistică la Bucureşti pentru activităţile comercial, supply chain, post-vânzare, studii de piaţă şi cele suport (IT, financiar şi HR).

 

DETALII LA NR 0248 500 000 SAU EMAIL:  info.dacia@daciagroup.com